Wednesday, January 19, 2011

Najtraženije masaže: anticelulit i anti-stres

Anticelulit masaža
Anticelulit masaža je uspešan način za uklanjanje celulita koja se radi kod osoba koje imaju problema sa ovom pojavom. Ovaj tip masaže treba da izvode obučeni maseri fizioterapeuti da ne bi došlo do pojave podliva i modrica. Pokreti koje terapeut izvodi trebaju biti odmereni ali energični a masaže treba da počne od predela stomaka u cilju širenja limfnih kanala.
Osim što otklanja  slojeva celulita, anticelulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanu cirkulaciju, ishranjeniju i zategnutiju kožu i osećanje zadovoljstva što ste se rešili jednog problema. Važno je da je primenjuje stručna osoba.


Anti-stress masažaAnti-stres masaža

Masaža biranim, biljnim uljima, uključuje celo telo, masažu glave lica i stopala, da bi smanjili psiho-fizičku napetost, poboljšali vitalnost,otklonili stres i napetost u mišićima.
Izuzetno opušta, harmonizira energiju tijela i uspostavlja redoviti protok cirkulacije i limfne drenaže. Preporučuje se klijentima koji su izloženi stresu i žive brzim načinom života.

http://www.youtube.com/watch?v=DPUY9P7N6Aw 

Sportska masaža

Sportska masaža je masaža posebno orijentirana na mišiće i dijelove tijela koji su izloženi stresu treninga. Nakon napornog treninga mišići, tetive i ligamenti su izloženi malim ozljedama koje tijelo liječi proizvodnjom kolagena.

Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga,zagrijavaju se i omekšavaju tkiva, poravnavaju se mišićna vlakna, poboljšava cirkulacija, ubrzava izbacivanje otpadnih tvari i mliječne kiseline iz organizma. Sportska masaža održava mišiće zdravima, gipkima, manje podložnim ozljedama, povećava opseg kretnji, snagu ozlijeđenih mišića, ubrzava proces jačanja, poboljšava protok krvi i čini nas spremnijima na nove i bolje rezultate u sportskim i životnim izazovima.

Jedan od ciljeva sportske masaže je smanjiti mišićnu napetost te postići duboku tjelesnu i psihičku opuštenost. Sportska masaža se može provoditi prije aktivnosti ili natjecanja i nakon aktivnosti ili natjecanja.

http://www.youtube.com/watch?v=bvw-guEwwws

Nudimo Vam sve vrste masaža;

Aromatična masaža
Aromatična masaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje.
Aromatična masaža je izvrstan način tretiranja određenih problema kao što su stres, umor, neki "psihoemotivni" problemi, mišićni bolovi i dr.
Eterična ulja imaju "energetsku" i psihoemotivnu komponentu djelovanja. 
 http://www.youtube.com/watch?v=Zj0rWs5TM-8

Švedska masaža
Švedska masaža je naziv za skupinu tehnika masaže čija je osnovna svrha opuštanje mišića. Vrši se pritisak mišića o dublje mišiće i kosti te se trlja u smjeru povratka krvi u srce. Koriste se četiri temeljne tehnike:
Effleurage - dugi umirujući pokreti
Petrissage - prstima ili palčevima trlja se dio tijela
Friction - stiskanje ili brzo trljanje
Tapotement - tuckanje, udaranje
Ove tehnike mogu se primjenjivati blagim, srednjim ili jakim pritisko...


http://www.youtube.com/watch?v=hlEv8wn8bGA 



Švedska masaža


Moguće dekoracije noktiju za različite prilike (maturalne zabave…)

Pri dekoraciji Vaših noktiju za prigode poput maturalnih zabava i sličnoga, uskladit ćemo boje i dekoracije noktiju s Vašom haljinom i make up-om, za savršen izgled do posljednjeg detalja...
Na usluzi su Vam naši stručnjaci koji će Vam dati sve potrebne savjete...
Nudimo i poseban popust za maturantice...

Novosti

Moderni nokti za vjenčanje
Za tako važan dan kao što je vjenčanje, svaka žena treba izgledati neobično i jedinstveno. Moramo prekriti sve njene eventualne nepravilnosti. Lijepa vjenčanica, frizura i šminka su osnovni elementi koji čine idealnu mladenku. No, vrlo važan element su nokti na koje skrećemo pažnju posebno u trenutku kad se na njenu ruku stavlja simbol ljubavi i vjernosti – prsten. Mnoge žene koje imaju prirodno kratke nokte posebno na taj dan vjenčanja žele ih produljiti i dekorirati te na taj način pokazati važnost tog dana u životu. Lijepe i duge nokte posebno treba ukrasiti motivima za vjenčanje. Danas postoji mnogo mogućnosti, počevši od tradicionalnog french manikira do raznih nježnih motiva i dekoracija koje možemo napraviti gelom i bojama sa dodatcima zlatnog i srebrnog štrasa, bisera, dijamantića…

Masaža

Kod klasične masaže tijela maser gladi, stišće, češka, kruži, udara po goloj koži i, kao posljedica toga velike grupe mišića postaju ponovno gipke, elastične, izdržljive.

Iskustvo masera presudno je kod izbora tehnike masiranja da bi se postiglo poboljšanje prokrvljenosti, tonizacija ili opuštanje mišićnih grupa, što povoljno utječe na rad ostalih tjelesnih sustava.

Pedikir

Noge, posebno stopala su jedan od najopterećenijih dijelova tijela. Dugotrajno stajanje i neudobna obuća za noge su dodatno opterećenje. Posljedice svih tih negativnih djelovanja su najčešće tvrda koža na stopalima, žuljevi na najviše izloženim dijelovima stopala i mnogi drugi problemi. U našem salonu ljepote uspješno odstranjujemo sve vrste nepravilnosti, te nudimo preventivnu njegu i rješavanje problema kao što su:
- odstranjivanje tvrde kože na stopalima
- odstranjivanje žuljeva, kurijih očijui drugih oblika nepravilnosti
- korekciju uraslih noktiju
- oblikovanje noktiju na nogama
- sve vrste njege stopala...

Manikir

Za Vaše savršene nokte!!!
San većine žena su dugi, čvrsti i zdravi nokti. Neke su sretne pa ih imaju prirodno takve, no većina mora posegnuti za nečim što će poboljšati i uljepšati njihove prirodne. U svakom slučaju svaka žena bi trebala imati lijepe i njegovane ruke i nokte. Oni naprosto pridonose cjelokupnom izgledu te odaju ženinu smisao za čistoću, urednost i estetske potrebe.
Naš salon će Vam pomoći da Vaši nokti i jednostavno zabljesnu u punom sjaju. Studio >>Diamond<< za Vaše savršene nokte!!!


Kozmetički studio Diamond

Kozmetički studio je uspješno orijentisana firma i sa ponosom se možemo osvrnuti na više od 10 godina tradicije.

Ova izjava označava Diamond od početka poslovanja do danas i ima više od 1800 različitih proizvoda, najvišeg ranga. .

Kozmetički studio Diamond ima potporu u cijeloj zemlji i širom Europe, naročito kroz svoje brojne distributere. S prisutnošću na raznim izložbama, kao što su: Beauty International Dusseldorf i Munchen, Cosmetica Wiesbaden, Austrija, Švajcarska, Madjarska, Belgija, i dr ... Diamond je uvek u središtu zbivanja, da zadovolji potrebe svojih klijenata sa svojom sveobuhvatnom paletom proizvoda.

Želimo Vam puno zadovoljstva pri razmatranju kataloga naših proizvoda i usluga!

Vaš Diamond TEAM